Herplaatsing Fos

Roepnaam

: Fos

Stamboom naam

: Bink van het Wuusterveld

Geboortedatum

: 24-03-2020

N.H.S.B.

: 3191055

Geslacht

: Reu

Kleur

: Zwart chem. gecast tot 09/2022

Vader

: Flink vom Nordhof

Moeder

: Desi

Fokker

: Kennel van het Wuusterveld

Eigenaar

: Erik en Ellis Langenkamp

Telefoon

: +31(0)621930536

E-mail

: -

Reden herplaatsing

: Zie opmerklng

Opmerking

: Fos is een lieve, trouwe, nieuwsgierige en fanatieke hond naar de baas/gezin. elaas verdedigt hij af en toe zijn plek/bezit (voerbak, kussen, bot), hij kan dan grommen. Soms is dit licht grommen en is het zo over, hij loopt dan met een kauwspeeltje weg. Soms is het echter grommen, lip optrekken tot zelfs een enkele keer uitvallen.
Door de huidige eigenaren is training op gehoorzaamheid en specifieke training onder begeleiding van een gedragstherapeut ingezet, hierdoor is dit specifieke gedrag minder geworden, maar het blijft terugkomen. Gezien Fos woonachtig is in een gezin met kinderen, is dit gedrag niet wenselijk en zien zij zich genoodzaakt om op zoek te gaan naar een andere, fijne plek voor Fos.

 

 

Informatie
Internationaal
Organisaties
De duitse staande
Database
Volg nvdsk
Translate nvdsk.nl
nlcsdaenfrdeptrorues

Aan de NVDSK website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze site is vol in ontwikkeling. Heeft u opmerkingen of vindt u informatie die niet meer up-to-date, niet compleet of onjuist is, geef dit dan aub aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..