Van de Oelerbeek

G Updated

Adresgegevens

Straat en huisnummer
Postcode
49847
Woonplaats

Fokker contact info

Mobiel
+49 594 8933317
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fokker Info

Fokker sinds
Augustus 03, 1981
Uitlaten
Ja
Kinderen
Nee
Activiteiten met de hond
Fok honden
Zoek hier naar jouw eigen fok honden en koppel ze aan je eigen kennel. De fok honden moeten wel eerst in de database aangemeld worden voordat deze aan u kennel kunt koppelen
Sinds 1978 heb ik Duitse Staande kortharen. Wat mij vooral aantrekt aan het ras is de bereidheid om voor de baas te werken, het enthousiasme, de intelligentie, het doorzettingsvermogen en natuurlijk het uiterlijk. In 1981 heb ik de kennelnaam "Van de Oelerbeek", vernoemd naar de prachtige beek, die door het landgoed het Twickel loopt aangevraagd en toegekend gekregen door de Raad van Beheer. Ik heb sinds die tijd met veel interesse de ontwikkelingen van het ras in binnen en buitenland gevolgd. Door aktief  deel te nemen aan proeven, veldwedstrijden en tentoonstellingen in binnen en buitenland heb ik heel wat ervaring opgedaan. Door de jaren heen vind ik dat het ras zich in positieve zin heeft ontwikkeld. Door de opgedane kennis denk ik dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan het ras de Duitse Staande korthaar.


Bezoekers-beoordelingen

Er zijn nog geen bezoekers-beoordelingen voor deze listing.
Registreer of om een beoordeling te schrijven
Informatie
Internationaal
Organisaties
De duitse staande
Database
Volg nvdsk
Translate nvdsk.nl
nlcsdaenfrdeptrorues

Aan de NVDSK website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze site is vol in ontwikkeling. Heeft u opmerkingen of vindt u informatie die niet meer up-to-date, niet compleet of onjuist is, geef dit dan aub aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..