Mag ik met jou mee?

NVDSK herplaatsing service

Herplaatsing

Soms vind je onder deze rubriek herplaatsers die op zoek zijn naar een nieuwe baas. Indien u interesse heeft in een herplaatser, kunt u het herplaatsing formulier invullen. Als een herplaatser zich aandient, nemen wij contact met u op. Kijk ook vaker op de website voor actuele herplaatsers.

Indien u een DSK wilt herplaatsen, kunt u via de De Nederlandse Vereniging “De Duitse Staande Korthaar”   een herplaatsing aan bieden. Dit is een service naar onze leden.
– Vermelding op de NVDSK website
– Vermelding op NVDSK facebookpagina
– Informatieverstrekking door Patty Hooymayers

Om hiervoor in aanmerking te komen dient er te worden voldaan aan de volgende voorwaarden:

– U moet lid zijn van de NVDSK.
– De Korthaar moet in het bezit zijn van een stamboom
– NVDSK Formulier Herplaatsing invullen
– Goede kopie(afbeelding) van de stamboom in JPG bestand (geen PDF)
– Foto in JPG bestand(geen PDF) max 4 stuks

Gebruik voor het aanbieden van een herplaatser dit formulier

Stuur het herplaatser formulier en de foto bestanden op als bijlage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u interesse in herplaatser, vul dit formulier in.

Stuur het interesse formulier op als bijlage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

nvdsk
Informatie
Internationaal
Organisaties
De duitse staande
Database
Volg nvdsk
Translate nvdsk.nl

Aan de NVDSK website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze site is vol in ontwikkeling. Heeft u opmerkingen of vindt u informatie die niet meer up-to-date, niet compleet of onjuist is, geef dit dan aub aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..