JEvent CreateView

Events Calendar

3-5 april WK Duitse Staande Korthaar te Servië

Friday, April 03, 2020, 08:00 - 17:00
Hits : 189
by Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De WK Duitse Staande Korthaar te Servië is van 3 tot en met 5 april. Voor meer details klik hier voor volledige programma in Servië.

Vanaf heden kunt u zich aanmelden voor de WK Servië. Daarvoor dient u het officiële aanmeldingsformulier (toelichting is bijgevoegd) te gebruiken, deze kunt u beide hieronder downloaden.

Aanmeldingsformulier

Toelichting

Wanneer u het formulier heeft ingevuld dient u deze, uiterlijk 19 maart, te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

met in de cc Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorg er voor dat u bij uw aanmelding zoveel mogelijk ondersteunend materiaal heeft ter onderbouwing van uw kwalificaties. U moet hierbij denken aan copy werkboekje, foto's, uitslagenlijst etc.

LET OP:

Servië is geen EU land. Dat betekent dat er aan speciale verplichte eisen moet worden voldaan voor het vervoer van en naar een EU land (zoals Nederland) en een niet EU land zoals Servië. U kunt hier bij uw dierenarts om informatie vragen. 

Deze procedure kan enkele weken duren.

Praktische Informatie

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie: Servie

 

 

Internationaal
Organisaties
De duitse staande
Database
Volg nvdsk
Translate nvdsk.nl
nlcsdaenfrdeptrorues
Aan de NVDSK website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze site is vol in ontwikkeling. Heeft u opmerkingen of vindt u informatie die niet meer up-to-date, niet compleet of onjuist is, geef dit dan aub aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..