Kennel van het Zonnenbergsebos

Opmerkelijk
AB Updated

Adresgegevens

Straat en huisnummer
Postcode
8111RE
Woonplaats

Fokker contact info

Telefoon
06-83536562
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fokker Info

Fokker sinds
Oktober 01, 2018
Uitlaten
Ja
Kinderen
Nee
Activiteiten met de hond
Fok honden
Zoek hier naar jouw eigen fok honden en koppel ze aan je eigen kennel. De fok honden moeten wel eerst in de database aangemeld worden voordat deze aan u kennel kunt koppelen
Wij zijn Adriaan Beulens en Anne Bloem, woonachtig in het buitengebied van Heeten (Overijssel) en trotse hondenbezitters van Ayra, Luuk en Mika. We zijn grote liefhebbers van de Duitse Staande Korthaar, een lieve, mooie, actieve en zeer veelzijdige hond. 

We vinden het belangrijk om gezonde honden te fokken met een lief en betrouwbaar karakter, die als goede gezinshonden kunnen functioneren maar waarbij niet ingeleverd wordt op jachtkwaliteiten. Wij zijn er van overtuigd dat dit alles haalbaar is door met de juiste combinaties te fokken en besteden hier dan ook veel aandacht aan.

De pups groeien op in en om het huis en worden actief gesocialiseerd zodat de juiste basis in het nest al wordt gelegd voor de rest van hun leven.

Voor meer informatie kunt u onze website bekijken (www.zonnenbergsebos.nl) en contact met ons opnemen. 


Bezoekers-beoordelingen

Er zijn nog geen bezoekers-beoordelingen voor deze listing.
Registreer of om een beoordeling te schrijven
Informatie
Internationaal
Organisaties
De duitse staande
Database
Volg nvdsk
Translate nvdsk.nl

Aan de NVDSK website kunnen geen rechten worden ontleend. Deze site is vol in ontwikkeling. Heeft u opmerkingen of vindt u informatie die niet meer up-to-date, niet compleet of onjuist is, geef dit dan aub aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..